• Oefenwedstrijden

  Regels aanvragen en inplannen van oefenwedstrijden
  Oefenwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden kunnen een goede aanvulling op het trainingsprogramma zijn. Zeker op zogenaamde inhaaldagen willen trainers en leiders dan ook regelmatig een oefenwedstrijd voor hun team regelen. Het wedstrijdsecretariaat stelt dat op prijs, maar er is wel een aantal regels waar een ieder zich aan moet houden.

  Uitwedstrijden: altijd even melden aan het wedstrijdsecretariaat
  Uitwedstrijden moeten altijd aan de wedstrijdsecretaris gemeld worden, zodat we weten waar onze teams zijn.

  Thuiswedstrijden: vraag tijdig aan!

  • Vraag vooraf aan de wedstrijdsecretaris of er op de gewenste datum/tijd een veld vrij is. Deze heeft actueel inzicht in de mogelijkheden en kan toestemming verlenen en een veld reserveren.
  • Als er ruimte is, kan men de wedstrijd met de tegenstander verder afspreken en daarna bij de wedstrijdsecretaris bevestigen.
  • Weekendwedstrijden dienen op woensdag zeker te zijn.
  • De wedstrijdsecretaris licht daarna indien nodig de andere intern betrokkenen binnen de vereniging in, denk aan openen en sluiten, kantinebezetting, kleedkamers en eventueel een scheidsrechter.
  • Geef wijzigingen of niet doorgaan van oefenwedstrijden direct door.

  Doordeweekse wedstrijden
  Thuiswedstrijden doordeweeks zijn moeilijk in te plannen vanwege alle trainingen. Zij worden alleen ingepland als dit mogelijk is zonder trainingen te hinderen. Indien hiervoor medewerking van andere trainers nodig is, dan moet men dit zelf regelen. Alleen in bijzondere situaties wordt het hoofdveld ingepland.

  Wedstrijdsecreatiaat
  wedstrijdzaken@fcweesp.nl