• De winterstop is voorbij, het ijs is weer gesmolten en de opbrengst van de Grote Club Actie is binnen! Dit keer hebben we als FC Weesp door jullie inzet een recordbedrag van ruim EUR 9.500 opgehaald.

    Een fantastische prestatie! Met deze opbrengst zullen wij een heuse prijzenkast gaan bouwen. De kast zal bij de hoofdingang komen en zal ruimte bieden aan historische attributen van de 3 clubs waaruit FC Weesp is ontstaan. Maar zal uiteraard ook ruimte bieden aan bekers, medailles en andere prijzen die onze jeugd- en seniorenteams zullen gaan winnen! Al met al een mooie toevoeging aan het clubhuis en een goede etalage waarin iedereen straks zijn of haar gewonnen prijzen kan bewonderen!

    Over prijzen gesproken; ook de prijzen voor de spelers die de meeste loten hebben verkocht, liggen klaar en zullen in de komende periode worden uitgereikt. Daarnaast zal elke speler, die 25 of meer loten heeft verkocht een medaille ontvangen voor zijn of haar inzet. Deze medailles zullen ook in de komende periode worden uitgereikt.

    Nogmaals dank voor jullie inzet tijdens de Grote Club Actie en wellicht dat we volgend seizoen de grens van EUR 10.000 kunnen passeren!

    Met sportieve groet,

    Jeugdcommissie FC Weesp