• Doet FC Weesp mee aan het Nationale Voetbalweekend 2024?
    Dat kan, maar dan zoeken we een paar mensen die dit willen helpen organiseren!

    Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2024 vieren we weer samen het amateurvoetbal. Vorig jaar maakten ruim 531 verenigingen er één groot voetbalfeest van. Het zou leuk zijn als FC Weesp dit jaar ook meedoet. Elke activiteit - klein of groot - telt mee. Je laat dan met ons zien waar voetbal voor staat: verbinding, groei en een plek voor elke voetballer. Als we ons aanmelden, ontvangen we het Vier het voetbal-pakket en maken we kans op toffe prijzen.

    Eerlijk is eerlijk, niet elke vereniging zit te wachten op nóg iets om aan de to-do-lijst toe te voegen. Maar: in de praktijk haken verenigingen gewoon aan bij Het Nationale Voetbalweekend met activiteiten die tóch al in de lenteplanning staan, zoals een toernooitje of een barbecue. Hoe FC Weesp gaat meedoen bepalen we zelf!

    Zo vieren we samen het amateurvoetbal met én voor onze voetballers, trainers en vrijwilligers. Bovendien laten we zien hoeveel moois onze verenigingen opleveren voor sponsoren, buurtgenoten, gemeentes en het land. We zetten al onze communicatie kracht in dus lift mee op de landelijke campagne voor Het Nationale Voetbalweekend. Natuurlijk helpt de KNVB ons op weg met tips, tools en inspiratie voor activiteiten. Advies op maat nodig? Dat kan ook!

    Lees meer over het Nationale Voetbalweekend en bekijk tips en ideeën.

    Wil je meehelpen in de organisatie en/of heb je ideeën voor activiteiten in het Nationale Voetbalweekend? Neem dan contact op met bestuur@fcweesp.nl