• In lijn met het teamindelingenbeleid van FC Weesp zullen in de komende maand onder leiding van de Technische Commissie de teams van komend seizoen worden samengesteld. De eerste stap van dit proces zijn de spelerbeoordelingen.

    We streven ernaar de voorlopige teamindelingen voor 1 juni rond te hebben. Zoals u begrijpt is dit een complex proces gezien het grote aantal jeugdspelers bij FC Weesp, dat wij proberen heel zorgvuldig uit te voeren, dus wij vragen spelers, ouders en betrokken vrijwilligers om geduld.

    De doelstelling is om alle meiden en jongens goed in beeld te hebben en in te delen in een team dat goed aansluit bij hun ontwikkeling, maar ook in een team waar zij plezier kunnen maken. Daarom is de eerste stap van het teamindelingenproces de spelersbeoordeling (zie nieuw online formulier), waarmee we proberen in beeld te krijgen waar ieder kind op dit moment staat qua beleving en qua voetbalvaardigheden. Op basis van de spelersbeoordelingen en de input van de leeftijdscoƶrdinatoren worden vervolgens de teams geformeerd.

    Per leeftijdscategorie zullen de trainers, die de kinderen wekelijks trainen en coachen, de spelersbeoordelingen invullen. De technische commissie ondersteunt hierbij, en vormt vervolgens een overzicht over de gehele leeftijdscategorie. Per leeftijdscategorie hebben wij een eindverantwoordelijke vanuit de technische commissie, die de communicatie met trainers en leeftijdscoƶrdinator, en in de volgende fase met de ouders, zal voeren. Zie onderstaande tabel:

    Lichting (23-24) Leeftijdscoƶrdinator Technische Commissie
    O8 Sarah + Marja Andy
    O9 Vacature Andy
    O10 Marja Peter
    O11 Anneke Peter
    O12 Joost FaiƧal
    O13 Sandra FaiƧal
    O14 Sandra Arthur
    O15 Laura Arthur
    O16 Louisette Martin
    O17 Vacture Martin
    O18 Vacture Martin
    O19 Vacture Martin

    Mocht u interesse hebben om mee te denken over het technisch beleid van FC Weesp als onderdeel van de technische commissie, neem dan contact op via tc@fcweesp.nl. Voor de JO9, JO17, JO18/19 en de Kabouters en Mini's zoeken wij nog leeftijdscoƶrdinatoren. Mocht u interesse hebben om deze rol - eventueel in samenwerking met iemand anders - op je te nemen, neem dan even contact op met vrijwilligers@fcweesp.nl.

    Met sportieve groet,

    De Technische Commissie (TC)
    tc@fcweesp.nl